OSB MÜDÜRLÜĞÜ KORONAVİRÜS’DE BAŞARILI SINAV VERİYOR

Karaman-Organize-Sanayi-55

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi korona virüs salgınına karşı Karaman Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü salgın sürecinde uyguladığı tedbir ve hijyen çalışmaları ile başarılı bir sınav veriyor.

OSB alanı içerisinde itfaiye aracı ile tüm yolları sabunlu su ile yıkayan Karaman Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğüne bağlı ekipler, özverili çalışmalarıyla iş dünyasından da takdir topladı.

Koronavirüs (COVID-19) salgınına karşı tedbiri elden bırakmayan Karaman Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ekipleri yine fabrika ve işletmelerde dezenfekte çalışmalarında tedbirli elden bırakmıyor.

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kemal Boynukalın, bu süreçte en çok emek harcayan sağlık çalışanlarına da teşekkürlerini sundu. Başkan Boynulalın;

“Geçirdiğimiz bu zor günlerde özverili çalışmalarından dolayı Tüm sağlık çalışanlarına minnettarız.  bu zorlu süreçte en büyük yük sağlık çalışanlarımızın omzunda oldu. Büyük bir özveri ve kahramanlıkla mücadele eden, gece gündüz demeden fedakarca çalışan tüm sağlık kademesinde bulunan doktor, hemşire, sağlık memurları olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum.

İş dünyası olarak sağlık çalışanlarımızın her zaman yanında olduğumuzu, kendilerine şükran borcu olduğumuzu özellikle belirtir, başarılı çalışmalarının devamını dilerim." dedi.

 

Paylaş: