KARAMAN SANAYİSİNDE, YENİ DÖNEMDE BAŞKAN BİR KEZ DAHA BOYNUKALIN

Karaman-Organize-Sanayi-104

KARAMAN sanayisi, yeni başkan ve yönetimini belirlemek için bugün sandık başına gitti. Seçimlerde ipi göğüsleyen taraf mevut yönetim ile mevcut Başkan Ali Kemal Boynukalın oldu.

Karaman Organize Sanayi Bölgesi 7. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

OSB Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonunda düzenlenen kongreye, sanayici ve iş adamları yoğun ilgi gösterdi.

Oluşturulan divan kurulu ve okunan istiklal marşının ardından, kongrede faaliyet ve denetim kurulu raporları okunarak ibraz edildi.

Çoğunluğun sağlanması ile katılımcı üyeler OSB’de yeni başkanını seçmek için sandık başına gitti.

Ali Kemal Boynukalın ve Işık Duru adaylığında gidilen seçimlerde, mevcut başkan Ali Kemal Boynukalın’ın beyaz listesi ile 233 katılımcı arasından 153 oy alarak yeniden Başkanlığı ve yönetimi kazandı. 1 oy’un kullanılmadığı seçimlerde diğer aday Işık Duru ise 79 oy aldı.

Genel Kurul,  dilek ve temennilerin ardından sona ererken, tamamlanan seçimlerin ardından üyelerinden bir kez daha güven tazeleyen Başkan Boynukalın, yönetim kurulu üyeleri ve destekçileri ile birlikte, kongre binası önünde birlik beraberlik pozu verdi.

Seçimlerin ardından tebrikleri kabul eden Karaman OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kemal Boynukalın, Karaman olarak, üretken yapı ve gayretli çalışmalarla, birlik beraberlik içerisinde sergilenecek destek sayesinde ticari kalkınmanın her zaman aşama kaydedececeğini dile getirdi. Başkan Boynukalın;

"Dün olduğu gibi bugünde bizler; çaba ve gayreti eksik etmeyecek, her bir sanayicimizin sorunlarına el atacak, problemlerimizi dile getirmede gönül koymayacak bir yaklaşımla da hareket ederek çözüm yollarını hep birlikte aşacağımıza inanyoruz.

Bizler biliyor ve inanıyoruz ki, gün gelecek iftiharla lanse edilen marka değerine kavuşmuş modern yapısı ile Karaman Organize Sanayi Bölgesi, ülkesine örnek olmaya devam edecektir.

Şehrimizin iş dünyası çoktan dünyaya açılmakla birlikte, buna paralel olarak sanayicilerimizin de hizmetlerin en iyisini hak etmesi aşikârdır.

İstihdam modelimiz, üretim gücümüz, ihracat pazarımız ve büyüme arzumuzla birlikte, Karamanımıza yansıyacak iyimser verilerimiz, şehrimizin kalkınmasında hepimizin ortak paydası olacaktır.

Ziya Paşa’nın beytini bir kez daha hatırlatan Başkan Boynukalın;  “Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde, Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" Yani az laf, çok iş yaptık yapmaya da devam edeceğiz.

Bugün düzenlediğimiz kongre ile birlikte katılımcılarımızın her birine en kalbi duygularımla teşekkür ediyor, tüm hemşehrilerimize sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz. “dedi.

Paylaş: